024-3444444 info@taxisanders.nl
Al 15 jaar de beste en snelste

taxi nijmegen

Bel 024 - 344 44 44Bel nu

Rolstoeltaxi in Nijmegen: altijd bereikbaar

24/7 beschikbaarheid van de rolstoeltaxi

Onze rolstoeltaxi service in Nijmegen is 24/7 beschikbaar, zodat u altijd kunt rekenen op betrouwbaar en veilig vervoer. Onze rolstoeltaxi’s worden bestuurd door gecertificeerde chauffeurs. Voor zowel korte als lange ritten staan wij altijd voor u klaar om u veilig naar uw bestemming te brengen.

Diverse vervoersopties voor rolstoelgebruikers

Wij beschikken over meerdere rolstoelbussen en een grote rolstoelbus die tot vijf rolstoelgebruikers tegelijk kan vervoeren. Dit stelt ons in staat om zowel individuele als groepsvervoer aan te bieden. Onze chauffeurs zijn ervaren en weten precies welke hulp u nodig heeft tijdens uw reis.

Betrouwbaar en comfortabel vervoer

Onze rolstoeltaxi’s zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook comfortabel. Wij begrijpen het belang van een zorgeloze reis en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens het vervoer. Met meer dan 15 jaar ervaring in de regio Nijmegen, kennen wij de beste routes en kunnen wij u efficiënt en veilig vervoeren. Voor offertes en tarieven kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail.

Reserveer uw rolstoeltaxi vandaag nog

Wilt u een rolstoeltaxi reserveren? Bel dan onze taxicentrale op 024-344 44 44 of stuur een e-mail naar info@taxisanders.nl. Wij bieden op maat gemaakte vervoersoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Taxi Nijmegen voor Personen vervoer

In onze luxe taxi brengt een ervaren chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming.

Vrouwentaxi speciaal voor vrouwen

Op uw verzoek sturen wij een vrouwelijke taxi chauffeur. Een gratis service voor ladies only. Gewoon omdat u dat prettiger vindt

Taxi busje & rolstoel vervoer

Onze gecertificeerde taxi chauffeur is 24/7 beschikbaar, haalt u op en brengt u naar uw bestemming met onze speciale rolstoel taxi.
 

Wat vinden klanten van Taxi Sanders Nijmegen?

contact met taxi sanders nijmegen

  Naam*

  Postcode*

  Telefoon*

  Uw email*

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

  Th. van Heereveldstraat 9a
  6551 AK Weurt (Nijmegen)
  024 - 344 44 44
  info@taxisanders.nl