Luchthavenvervoer Nijmegen

Naar alle grote vliegvelden - Informeer naar de voordelige retour mogelijkheden - Pinnen in taxi

Ik zoek een taxi naar vliegveld:

Nederland:

 

Duitsland: 

 

België :

Luchthavenvervoer met Taxi Sanders vanuit regio Nijmegen naar alle bekende Luchthavens

Met Taxi Sanders Nijmegen bent u altijd verzekerd van het juiste vervoer, op het gewenste tijdstip voor een voordelige prijs. Wij verzorgen het vervoer voor u van deur tot deur zodat uw vakantie of zakenreis onbezorgd kan beginnen. geen gesleep met koffers, geen hoge parkeerkosten op de luchthaven, maar de persoonlijke service van een vakkundige chauffeur.

Voordelige tarieven, comfortabel en uitstekende service

U reist in een comfortabele personenauto met voldoende bagageruimte. Taxi Sanders zal u bij het meetingpoint op de luchthavens ophalen of afzetten. Uiteraard wordt uw rit niet gecombineerd met andere passagiers.

Wanneer u ons inschakelt voor uw luchthavenvervoer staat er binnen no-time een van onze comfortabele taxi’s op u te wachten. Ons wagenpark bestaat uit diverse luxe Mercedes en Chrysler taxi’s. Heeft u last van vertraging met uw vlucht ? Geen probleem, de chauffeurs van Taxi Sanders controleren altijd de aankomsttijden van de vliegtuigen.

Luchthavenvervoer voor een groep

Bent u van plan met meerdere personen te reizen, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over twee Mercedes Vito achtpersoonsbussen waarmee wij ook groepen comfortabel naar alle luchthavens kunnen brengen. Deze ruime taxibussen bieden voldoende plaats voor de bagage.

Bel en reserveer : 024 – 3444 444

online-taxi